Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Om

Foto: Stefan Lindblom, Helsingborgs-Bild

Hos oss kan du köpa allt från motorsågsbensin till broccoli och slå dig i slang med grannen. Vi tror på personlig service, närproducerade varor och att ha roligt på jobbet. Varje dag.

Vi har öppet 7 dagar i veckan, 362 dagar om året.

Måndag-fredag 9-18

Lördag 9-15

Söndag 10-15

Stängt midsommardagen, juldagen och nyårsdagen.

Paketombud för DHL och Schenker

Lottombud för Svenska Spel och Folkspel

Lina & Evas lanthandel ingår i Handlar’n-kedjan som ägs av Axfood och är Sveriges största närlivskedja med runt 230 butiker i hela landet. Vi har ett stort utbud av basvaror och försöker tillgodose även mer nischade behov, så att du inte ska behöva köra iväg och komplettera utan du kan handla i princip allt du behöver hos oss. Är det något du saknar i butiken så får du hjärtans gärna säga till oss – du kan tipsa oss direkt via hemsidan eller säg till oss när du ändå är i butiken. Likaså om du är på jakt efter t.ex. ett särskilt stycke kött eller någon särskild frukt eller grönsak, bara hojta till när du är i butiken så ordnar vi gladeligen det åt dig.

Som Handlar’n-butik är vi ganska fria att styra vårt sortiment utöver det vi beställer från Axfood och vi har valt att bredda vårt utbud av närproducerade varor. Läs mer om detta och om våra lokala leverantörer under rubriken Närproducerat. Vi har även ett basutbud av grillkol, tändvätska, glykol, spolarvätska, motorsågsbensin, gräsklipparbensin, samt djurmat och -tillbehör.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close