Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Närproducerat

Vi stoltserar med egen nötköttsproduktion – keeping it in the företagande family, så att säga.
Foto: Lina & Evas lanthandel

I en värld som blir alltmer globaliserad märker vi att våra kunder i allt större utsträckning efterfrågar varor som inte färdats över halva jordklotet. Det tycker vi är jätteroligt och ytterligar en bonus för oss som handlare är att vi får jobba nära de som faktiskt framställer dessa fantastiska produkter. Ledet ”från jord till bord” är kort hos oss! Vi har jobbat aktivt med lokala leverantörer sedan vi drog igång verksamheten 2010 och idag ståtar vi med dryga tjugotalet leverantörer från byn, kommunen och regionen.

Läcker hantverksglass från Nillas Catering hittar du också i butiken. Går inte att motstå!
Foto: Nillas Catering

Hos oss hittar du bröd, kakor, kött, korv, glass, chark, senap, rapsolja, marmelad, saft, sylt, honung, öl, äppelmust, potatis, ost, jordgubbar, tomat & gurka med mera som kommer från lokala, oftast småskaliga, producenter. En del är säsongsbetonat men det mesta finns i butiken året runt.

Prima rapsolja i olika utföranden från Gunnarshögs Gård på Österlen.
Foto: Lina & Evas lanthandel

Vi ser ständigt över vårt sortiment av närproducerade varor och produkter och välkomnar nytillskott. Om du har något lokalodlat/tillverkat du skulle vilja sälja hos oss, ta gärna kontakt med oss!

Härlig honung från Solåkra Gård, en av våra lokala leverantörer med en mångfald av produkter: honung och Angus-burgare från den egna gården samt tillverkning av sylt, marmelad, saft med mera under varumärket Ljusgrönt.
Foto: Stefan Lindblom, Helsingborgs-Bild
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close