Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Lina och Eva

Foto: Stefan Lindblom, Helsingborgs-Bild

Bara döda fiskar simmar med strömmen och bara två halvtokiga optimister driver lanthandel ihop på 2000-talet… eller?! Det må vara som det vill med det, men vi trivs som fisken i vattnet i vår lanthandel och som entreprenörer på landsbygden. Vilken förmån att få jobba på hemmaplan och så nära våra kunder, grannar, vänner, familjemedlemmar och bekanta!

Lina är uppvuxen i Höör men är nu rotad i våra trakter sedan mer än tio år tillbaka och bor här tillsammans med sina två barn, Natalie och Neo. Tidigare har Lina jobbat bl.a. på restaurang och dåvarande Bilema i Höör, en bra erfarenhet som givetvis kommer till stor nytta i lanthandeln. Lina, som gillar att vara aktiv på fritiden, kan man ofta se antingen ute med löpardojorna på eller på ett gympapass. Både Lina och Eva svänger dessutom gärna loss till tonerna av en bra bugglåt! Det bästa med Lina som kompanjon, enligt Eva, är hennes skarpa affärssinne i kombination med ett lösningsfokuserat tänk. ”Vi är båda hopplösa optimister, det måste man vara för att driva en lanthandel!”

Eva är uppvuxen i Svensköp och återvände hem till byn efter en längre tid på vift ute i världen. Med en språkutbildning och jobb i översättningsbranschen i bagaget halkade hon in i lanthandeln och trivs hur bra som helst tillsammans med Lina. Numera bor hon i Harphult tillsammans med sambon Filip (som levererar nötkött från egen produktion till lanthandeln!) och dottern Ellen. Eva är en entusiastisk Melodifestivalen-fantast och även frälst i fjällturer, både med längdskidor och vandrarkängor. Eva är, enligt Lina, sprudlande energisk och en fena på marknadsföring. ”Vi kompletterar varandra och trivs väldigt bra ihop, både på jobbet och på fritiden!”

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close