Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Grillkvällar

Varmt välkommen på våra grillkvällar under sommarhalvåret!

Sista grillkvällen i augusti 2019.
Foto: Monika Eicker

Sista onsdagen i månaden april till augusti bjuder vi in till en lantlig folkfest! Vi säljer grillad korv, hemmagjorda hamburgare, dryck, kaffe och kaka och kulglass utanför lanthandeln – kom hungrig med ett glatt humör så fixar vi resten! Butiken är givetvis också öppen om du behöver handla något annat när du ändå är här eller bara vill ta dig en titt i vår lanthandel.

Passa på att spana in häftiga veteranmopeder, motorcyklar, jänkarbilar, traktorer och andra spännande fordon (med förare!) som brukar gästa oss. Mingla runt och njut av en gemytlig och härlig stämning!

Vi g(r)illar närproducerat!

Våra populära grillkvällsburgare görs på lokalproducerad blandfärs av Strömbecks Gårdsslakt. Hamburgerbröden bakas i grannbyn av Önneköpsbageriet.
Foto: Monika Eicker

Vi varierar menyn från gång till gång och låter en ny charkleverantör inta rampljuset på varje grillkväll. De flesta kvällar erbjuder vi även en ”specialmeny” från just den leverantören vars kött vi serverar. Givetvis finns det också veganska burgare på menyn. Vi säljer också kulglass från Otto & Glassfabriken!

Vi tar kort, kontanter och Swish på grillkvällarna – allra helst kort av hanteringsskäl.

Fullproppad parkering i augusti 2019.
Foto: Monika Eicker

P.S. Glöm inte göra ett besök hos våra grannar i charmiga gamla Svensköps lokalförening, numera N.P Möller’s Fynd, när du ändå är här på grillkvällen. De har ett fenomenalt fyndsortiment i butiken och upplåter även sin grusplan till parkering för motorcyklar och veteranbilar. Tusen tack till er!

Diverse fordon kan beundras på grillkvällarna.
Foto: Sara Johnsson.

%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close