Vårt kök

Välkommen till lanthandelns kök!

Från och med januari 2020 hittar du ingen mindre än Pernilla Jarl och Nillas Catering i lanthandelns butikskök. Vi är väldigt glada över detta samarbete som spirat genom åren och nu blommat ut i en gemensam verksamhet under samma tak. Lanthandeln har erbjudit färdiglagad mat i form av dagens lunch kontinuerligt sedan 2012, men kapaciteten har alltid varit något begränsad då köket var ganska litet. Med ett nybyggt kök anno 2020 och en egen kock i huset så kan vi nu bredda vårt utbud och även erbjuda catering till både små och stora sällskap.

Dagens lunch

Vi tillagar och säljer dagens lunch i lanthandeln måndag-fredag. Du hittar även ett urval av bredda bullar och fyllda baguetter hos oss på vardagarna. Vår dagens-meny består av en skön blandning av husmanskost (såsom kalops, korv och potatismos, fläskkotletter och pannbiff) och influenser från andra kök och stilar. Dagens lunch ger oss också möjlighet att minska vårt butikssvinn då råvarorna kan tas tillvara i matlagningen innan de hinner passera bäst-före-datum. Win-win-win för kunderna, miljön och ekonomin!

Du hämtar din mat kall i en avhämtningslåda i butiken från ca kl. 11.30 och framåt och det är först till kvarn som gäller. För att vara på säkra sidan kan du alltid höra av dig till oss så ställer vi gärna undan mat till dig. Aktuell meny hittar du här på hemsidan och på vår Facebook. Vill du hellre ha menyn direkt i din inkorg varje måndag så kontakta oss så ordnar vi det.

Catering

Ska du ha fest, möte, middag, dop, konferens, bröllop eller en annan tillställning? Kontakta oss så skräddarsyr vi menyn efter dina önskemål! Nillas Catering har över 10 års erfarenhet i cateringbranschen och jobbar nära dig som kund för att tillgodose just dina önskemål. Nedan ser du Nillas vår- och sommarmeny för lite inspiration, men du kan såklart även komponera ihop din egen meny om du så önskar. Kontakta oss för en offert eller om du vill boka ett möte för att prata mer mat med oss.

Student- & sommarmeny 2021

Skapa din webbplats med WordPress.com
Kom igång
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close