Designa en webbplats som denna med WordPress.com
Kom igång

Vårt kök

Välkommen till lanthandelns kök!

Lina & Evas lanthandel har erbjudit färdiglagad mat i form av dagens lunch kontinuerligt sedan 2012. Årsskiftet 2019-2020 byggde vi ut köket och ökade kapaciteten rejält för att kunna bredda vårt utbud av färdiglagade rätter och andra produkter från butikens eget kök.

Från och med oktober 2022 jobbar Linnéa Sjöblom som köksansvarig i lanthandeln. Vi säger varmt välkommen till Linnéa, som dock är ett välbekant ansikte för många redan då hon jobbat extra i butiken sedan 2021. Har du som kund önskemål, synpunkter eller förslag gällande matlagningen så tar vi tacksamt emot dem.

Dagens lunch

Vi tillagar och säljer dagens lunch i lanthandeln måndag-fredag. Du hittar även ett urval av bredda bullar och fyllda baguetter hos oss på vardagarna. Vår dagens-meny består av en skön blandning av husmanskost (såsom kalops, korv och potatismos, fläskkotletter och pannbiff) och influenser från andra kök och stilar. Dagens lunch ger oss också möjlighet att minska vårt butikssvinn då råvarorna kan tas tillvara i matlagningen innan de hinner passera bäst-före-datum. Win-win-win för kunderna, miljön och ekonomin!

Du hämtar din mat kall i en avhämtningslåda i butiken från ca kl. 11.30 och framåt och det är först till kvarn som gäller. För att vara på säkra sidan kan du alltid höra av dig till oss så ställer vi gärna undan mat till dig. Aktuell meny hittar du här på hemsidan och på vår Facebook. Vill du hellre ha menyn via e-post direkt i din inkorg varje måndag så kontakta oss så ordnar vi det.

Eva, Linnéa och Lina i september 2022
%d bloggare gillar detta:
search previous next tag category expand menu location phone mail time cart zoom edit close